Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy S21 Ultra

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя дисплея на своя Samsung Galaxy S21 Ultra?

Фабрично поставените дисплеи на телефоните винаги ще бъдат най-уязвимата част от устройството и без нужната защита екраните могат лесно да бъдат надраскани дори напукани в някои случаи. Нашият онлайн магазин предлага огромен избор от екранни протектори, така че ефективно да предпазите дисплея на своя смартфон. Сред продуктите ни ще намерите семплото защитно фолио/филм и протектора от 9H закалено стъкло. И двата вида протектори са изработени от висококачествени материали и обещават да предпазят телефона от драскотини и задържане на пясък или прахови частици. Не чакайте да нараните дисплея на телефона си, че да осъзнаете, че той се нуждае от допълнителен слой защита, доверете се на etuo.bg и закупете екранен протектор още днес.

Кой вид екранен протектор да избера за телефона си?

Екранният предпазител, който е на най-достъпна цена е защитното фолио/филм. То е изработено от тънка пластмаса, което прави фолиото по-трудно за поставяне на дисплея. Защитното фолио не е изключително издръжливо, но е достатъчно ефективно при леки щети и драскотини. При случайни падания на телефона защитното фолио не би се справило и дисплея много вероятно ще бъде напукано. Закаленото стъкло си заслужава инвестицията, защото предлага по-сигурна защита при по-тежки механични удари и наранявания. В допълнение усещането при използването на закалено стъкло е много по-близко до усещането на фабрично поставения дисплей на телефона.

Samsung Galaxy S21 Ultra – характеристики на модела

Представяме Ви Samsung Galaxy S21 Ultra. Проектиран с уникална контурно изрязана камера, за да създаде революция във фотографията - позволявайки Ви да заснемете кинематографично 8K видео и да снимате епични снимки. И с най-бързия чип на Galaxy, най-силното стъкло, 5G и мощна батерия, Ultra лесно оправдава името си. Смартфонът е оборудван с 108-мегапикселова камера, която заснема толкова много детайли, че можете да прихванете и да разкриете още повече снимки в рамките на 5. Това качество на камерата изразява богати цветни данни за реални детайли и нюанси - които не изчезват при слънчева светлина.