Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy Tab A7 10.4 (2020)

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя дисплея на своя таблет от драскотини?

Дисплеите на таблетите са най-уязвимата част от устройството, затова всеки потребител е изключително внимателен когато го използва. Колкото и да сме внимателни, всеки ден крие риска да нараним таблета си. Нашият онлайн магазин Ви предлага разнообразие от екранни протектори за Samsung Galaxy Tab A7 10.4, така че да намалите шанса да надраскате неговия дисплей. Протекторите ни са изработени от висококачествени материали и са достатъчно издръжливи да предпазят дисплея на таблета от драскотини и наранявания. Като оборудвате своя таблет с екранен предпазител, Вие ще запазите неговият оригинален вид и стойност за възможно най-дълго време.

Кой вид екранен протектор е най-подходящ за таблета ми?

Екранните протектори, които предлагаме се разделят в две основни категории – защитно фолио и закалено стъкло. Семплото защитно фолио е изработено от тънка пластмаса, което понякога го прави по-трудно за прилагане върху екрана. Фолиото е достатъчно твърдо, че да защити дисплея от леки наранявания и драскотини. Когато желаете по-сигурна защита при по-тежки наранявания, препоръчваме Ви да разгледате селекцията ни от протектори от закалено стъкло. Те достигат до 9H твърдост и са ефективни в поемането на по-тежки удари, дори в случай, че изпуснете таблета на земята. В допълнение на тези категории можете да изберете от екранни предпазители на най-различни признати марки – такива на по-достъпни цени и премиум качество.

Samsung Galaxy Tab A7 10.4 – характеристики на модела

С тънък дизайн, система за забавление и изключителна производителност, новият Galaxy Tab A7 е нов стилен спътник за Вашия живот. Гмурнете се първо в нещата, които обичате, и лесно споделяйте любимите си моменти. Научете, изследвайте, свързвайте се и бъдете вдъхновени. Galaxy Tab A7 е създаден с красива симетрия и дебелина от само 7 мм, той се отличава със сложен метален дизайн в три цвята, тъмно сив, сребърен и златен, и асиметрична рамка по целия път. С цял свят на съдържание на една ръка разстояние, всичко, от което се нуждаете, е таблет с широк и динамичен 10,4-инчов дисплей и Dolby Atmos звук, изпомпващ от четириядрени високоговорители.