Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy Tab S7

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 172
×
Производител / серия 1
×
Вид / тип 2
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как мога да предпазя екрана на своя Samsung Galaxy Tab S7?

Като разглеждате нашия онлайн магазин, ще попаднете на широка гама от екранни протектори, които ще предоставят нужната защита на фабрично поставения дисплей на таблета, така че той да остане непокътнат за възможно най-дълго време. Нашите екранни протектори са ултра-тънки и обещават да поемат всякакъв вид наранявания с цел надрасквания да не се случат върху оригиналния дисплей. Също така те са лесни за инсталиране и можете да го направите в спокойствието на своя дом. Ремонтирането на екрани може да бъде скъпо и Вие можете да си спестите инвестицията като закупите един от нашите скрийнпротектори още днес!

Защо да закупя екранен протектор за таблета си?

Ние от etuo.bg силно препоръчваме на клиентите си да закупят екранен протектор, защото дисплеите на таблетите винаги ще бъдат най-уязвимата част от устройството и те се нуждаят от допълнителен слой защита, така че техният вид да бъде предпазен. Не само това, но и екранните протектори са така ефективни и в запазването на оригиналната стойност на таблета. По този начин Вие в бъдеще можете да го продадете на по-висока цена или пък да го замените за по-добър модел. А пък ако вече сте надраскали екрана на таблета си, можете да покриете нараняванията с един от нашите протектори, така че той да не загуби атрактивния си вид.

Samsung Galaxy Tab S7 – особености на модела

Най-голямата батерия в Galaxy Tab от 10 090 mAh е създадена, за да продължи. Дори и след всичко това, не е нужно да изключвате захранването. Мобилната платформа Qualcomm Snapdragon 865 Plus е пробив в мощността на обработката. Интуитивният и интелигентният чипсет е изключително бърз и мощен, с минимално изоставане, така че може да работи с интензивни игри и многозадачност с лекота. Захранвайте и продължете с бързо зареждане, най-бързото зарядно за таблети. Работете и играйте на ултра гладкия 120Hz дисплей, захранва се от нашия най-мощен чипсет. Радвайте се на подобен на компютър опит с щракването на клавиатура или използвайте S Pen с ниска латентност, за да пишете, както никога досега. Потапящо изживяване на таблета, променящо начина, по който работите и играете.