Протектори и стъкла за телефон Samsung Galaxy Tab S7 Plus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за дисплея на смартфона

С всяка измината година стойността на таблетите се покачва и ние като потребители се стараем все повече да я запазим за възможно най-дълго време. Поради тази причина etuo.bg се е погрижил да Ви предложи голямо разнообразие от аксесоари, с помощта на което Вие ще можете ефективно да защитите Вашия Samsung Galaxy Tab S7 Plus. Сред тези продукти ще намерите най-различни калъфи с най-различни дизайни, но и ще откриете висококачествени екранни протектори. Скрийнпротекторите, които Ви предлагаме са изработени от качествени материали, така че не само да прилепнат идеално по дисплея, но и в същото време да осигурят ефективна защита при случайни физически наранявания.

Нужен ли ми е екранен протектор за таблета?

Все още се съмнявате и вярвате, че ще успеете да защитите дисплея на таблета без да имате нуждата от екранен протектор. Ние силно Ви препоръчваме да закупите екранен протектор, защото рискът, че дисплея ще се надраска или пък Вие ще го изпуснете на твърда повърхност винаги ще съществува. Този риск не си заслужава след като фабрично поставения дисплея се повреди и трябва да го ремонтирате. Вие можете да си спестите неспокойствието и инвестицията в ремонт като оборудвате устройството с един от нашите скрийнпротектори. Също така в случаите, които дисплеят е наранен, Вие можете да ги покриете с екранен протектор, така че той да изглежда като нов.

Samsung Galaxy Tab S7 Plus – спецификации на модела

Предлагащ се в Mystic Black, Mystic Silver и Mystic Bronze нюанси, този дизайн използва усъвършенствана двойна цветна техника за анодизиране за траен цвят, който е здрав, но стилен. Изящните му алуминиеви текстури са създадени от поликристални диаманти, мек на пипане. При 120Hz, отзивчивият дисплей мигновено реагира на това, което е на Вашия екран. Той интелигентно настройва честота на опресняване въз основа на съдържанието Ви. Напълно направено за удобен и здрав захват, S Pen също има ултра ниска латентност, така че има малко закъснение между това, което мислите и правите. Това е най-големият скок на S Pen в отзивчивостта, което Ви дава истинско изживяване при писане. С интелигентния процесор се наслаждавайте на 5G скорости, които Ви позволяват да предавате, играете и изтегляте с мощност, както никога досега не сте виждали - и качвайте и споделяйте както никога досега.