+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Sony Xperia 5 II

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
 
Sony Xperia 5 II - защитно фолио

Sony Xperia 5 II - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Как да предпазя екрана на своя Sony Xperia 5 II?

Чудите се как да предпазите екрана на своя смартфон и искате той да остане непокътнат за възможно най-дълго време? Попаднахте на правилното място, защото нашият онлайн магазин специализира в аксесоари за смартфони, които ще улеснят живота Ви и ще предложат нужната защита за смартфона. Едни от популярните ни продукти са нашите висококачествени екранни протектори, които са изключително ефективни в предпазването на дисплея от най-различни напуквания и драскотини. Независимо от кой точно изберете, всеки един от тях е ултра-тънък и достатъчно издръжлив, така че да няма нужда да се притеснявате за фабрично поставения дисплей.

Какви са ползите от закупуването на екранен протектор?

Изключително важно е да оборудвате Вашия Sony Xperia 5 II с един от нашите скрийпротектори, защото по този начин ще бъдете осигурени с необходима защита на допълнителния слой, който те предоставят. Този допълнителен слой е ефективен в предпазването на оригиналния дисплей да не бъде надраскан или пък замърсен с най-различни отломки, които могат да повредят ценните вътрешни компоненти. Също така ако вече дисплеят Ви е наранен, Вие можете да инсталирате един от нашите скрийпротектори с цел да покриете надраскванията, така че да изглежда като нов. В допълнение няма нужда да се притеснявате, че дисплеят Ви ще бъде афектиран от протекторът. Екранните протектори, които предлагаме, са почти 100% транспарентни и ултра тънки, така че по никакъв начин да не блокират базовите функции на дисплея на смартфона.

Sony Xperia 5 II – характеристики на модела

Като своя предшественик Sony Xperia 5, новият модел Sony Xperia 5 II, който излезе през 2020г. има 6,1-инчов дисплей със съотношение на страните от 21: 9. Това ще бъде предостатъчно да се потопите изживяването на видеата и игрите, докато гледате и играете. Смартфонът също така идва с впечатляващата батерия от 500 mAh и 8GB RAM памет, така че да се наслаждавате на функциите и приложенията му с часове и безпроблемно и бързо превключване между приложенията. Устройството ще бъде със стандартен процесор Snapdragon 865 и 3 х 12 Quad задна камера, за да правите впечатляващи снимки без прекъсване.