Протектори и стъкла за телефон TCL

В наличност Свий

Широка гама от екранни протектори за TCL телефони

Търсейки за подходяща защита за Вашия смартфон екран може да бъде дълъг и сложен процес, имайки предвид колко много продукти осъществяват тази закрила. Сред продуктите в нашия онлайн магазин ще се натъкнете на протектори, които са персонализирани за модела на Вашия TCL смартфон. Имайки предвид колко често срещано е явлението, потребителите да желаят перфектния скрийнпротектор , който идеално да приляга по дисплея и да гарантира, че устройството ще продължава все така гладко да функционира, ние Ви предлагаме селекция от висококачествени скрийнпротектори. Варирайки от колко ефективни са при механични наранявания , на сайта ни ще откриете семплото защитно фолио и разнообразни протектори от закалено стъкло.

Защо Вашият телефон се нуждае от екранен протектор?

Стандартното защитно фолио е изключително популярно, заради факта, че е на най- достъпна цена, което го прави лесно обмяняем. То предоставя семплата защита да закриля екрана от леки надрасквания и прахови отломки и не пречи на основните функции на устройството. Но всички ние имаме страха от инциденти, когато изпуснем смартфона си и или пък го пъхнем в джоба заедно с ключове и монети. В тези случаи защитното фолио няма да осигури толкова сигурна защита. Затова най-добре е да обмислите покупката на протектор от закалено стъкло, най-вече 9Н закалено стъкло, тъй като той е достатъчно издръжлив срещу такъв вид механични наранявания и удари.

TCL – описание на марката

TCL е бързо развиваща се компания за потребителска електроника и водещ играч в световната телевизионна индустрия. Основана през 1981 г., сега тя работи на над 160 пазара в световен мащаб. Според Sigmaintell, TCL се класира на 2-ро място в световния телевизионен пазар по обем на продажбите през 2019 г. TCL е специализирана в изследванията, разработването и производството на продукти за потребителска електроника, вариращи от телевизори, аудио и интелигентни домашни продукти. През 2019 г. TCL става регионален партньор на CONMEBOL Copa América Brasil и започна строителството на нова интегрирана производствена база в Binh Duong, Виетнам.