Протектори и стъкла за телефон TCL 10 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на своя TCL 10 5G?

Искате ли телефонът Ви да няма драскотини по екрана? Желаете ли да не се нуждае от ремонт в случай, че го изпуснете на земята? Разгледайте нашия онлайн магазин пълен със защитни аксесоари за модели на марката TCL и си харесайте един от нашите екранни протектори, които ефективно ще защитят фабрично поставения дисплей на смартфона Ви. Можете да изберете от най-различни видове и марки екранни предпазители, така че да закупите точно това, което искате. Предлагаме семплото защитно фолио/филм, което осигурява достатъчна защита при възможни драскотини, а за по-добра защита можете да изберете един от нашите протектори от закалено стъкло.

Нужен ли ми е екранен протектор?

Има няколко основни причини защо ние от etuo.bg силно препоръчваме на клиентите си да закупят екранен протектор. Първата е, че протекторът ще предостави допълнителен слой защита на фабрично поставения дисплей, който ще го защити от драскотини и друг вид наранявания. Без тази защита дисплеят на телефона Ви много лесно може да бъде надраскан и най-малката драскотина ще загрози неговия вид. Друга причина е, че след като екранният предпазител си свърши добре работата, Вашето устройство ще запази своята оригинална стойност, което означава, че в бъдеще можете да го препродадете на по-висока цена.

TCL 10 5G – характеристики на телефона

TCL 10 5G предлага остри и завладяващи визуализации благодарение на 6.53-инчовия FHD + Dotch дисплей, със забележително съотношение екран към тяло, обхващащо от край до край. Вземете максимални детайли от Вашата фотография с 64MP основна камера на TCL 10 с висока разделителна способност. Произвеждайте по-ярки селфи снимки с 16MP предна камера и подобрени възможности при слабо осветление. Оборудван с 5G и Qualcomm Snapdragon 765G, няма нищо на света, което може да забави това устройство. Гледайте филми и прекарвайте време по социалните медии с часове наред с помощта на мощната батерия от 4500 mAh.