Протектори и стъкла за телефон TCL 10 Plus

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя TCL 10 Plus?

Ние от etuo.bg специализираме в продаването на аксесоари и джаджи за телефони и таблети. За TCL 10 Plus ще откриете огромен избор от защитни аксесоари и ако искате да осигурите ефективна защита на дисплея му, препоръчваме да разгледате селекцията ни от висококачествени екранни протектори. Предлагаме най-различни видове, които ще осигурят различни нива на защита. Изберете семплото защитно фолио/филм или пък по-издръжливия екранен предпазител от закалено стъкло. Независимо от кой точно изберете, всеки един от тях ще бъде чудесен подарък за Вашия TCL 10 Plus.

Нуждае ли се телефона ми от екранен протектор?

Фабрично поставените дисплеи на днешните смартфони стават все по-издръжливи и производителите им ще Ви убедят, че не се нуждаят от допълнителна защита. Обаче дисплеите на смартфони те винаги ще бъдат най-уязвимата част от устройството и много лесно могат да бъдат надраскани. И най-малката драскотина може да бъде неприятна за гледане всеки път когато използвате телефона си. Екранният протектор ще осигури нужната защита на дисплея на телефона и ще го предпази от драскотини и дори по-тежки наранявания. Така смартфонът Ви ще запази своята оригинална стойност и вид за възможно най-дълго време. В бъдеще ще можете да го препродадете или пък смените за по-нов модел безпроблемно.

TCL 10 Plus - характеристики на модела

Насладете се на безкрайно потапящо изживяване с 6.47-инчов FHD + извит AMOLED дисплей, задвижван от визуалната технология NXTVISION. Светът е Ваш за заснемане с 48MP AI Quad-Camera, способна да снима при екстремни условия на осветление. Вземете изискани детайли отблизо с макро камера, която Ви позволява да снимате на разстояние от 3,7 сантиметра. Вашите портрети и натюрморти са подчертани със специална дълбочинна камера, която осигурява боке в реално време. Безкрайно гладкият дизайн без рамка и 3D стъклото отпред Ви осигуряват трайно, елегантно устройство в небесни цветове. Майсторски управлявайте устройството си, използвайки интелигентни функции за захранване, лесно прехвърляне на файлове и потребителски интерфейс.