Протектори и стъкла за телефон TCL 10 SE

В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за дисплея на TCL 10 SE

Ако искате да осигурите допълнителен слой защита за своя TCL 10 SE, попаднахте на правилното място. Etuo.bg се гордее с факта, че предлагаме изключително издръжливи и качествени екранни протектори, които имат за цел ефективно да предпазят екрана на смартфона при възможни надрасквания и друг вид механични наранявания. Скрийнпротекторите ни са изработени по такъв начин, че да прилепнат идеално по дисплея и да Ви помогнат да запазите оригиналната стойност на смартфона. Предлагаме най-различни видове, които осигуряват различни нива на защита, така няма как да не откриете точно това, което искате. Какво чакате? Закупете един от нашите екранни протектори и кажете чао на всичките си притеснения.

Защо ми е нужен екранен протектор?

Като закупите един от нашите екранни протектори, Вие обещавате екранът на смартфона Ви да бъде защитен от механични наранявания и той да запази оригиналната си стойност. По този начин Вие ще можете да го размените за по-добър смартфон модел или пък да го продадете на по-висока цена в бъдеще. А пък в случаите, при които Вие вече сте наранили дисплея, екранните ни протектори ефективно може да маскират драскотините, така че смартфонът да изглежда като нов. Независимо от кой скрийнпротектор изберете, всеки един от тях е изработен от висококачествени материали и е ултра тънък, така че да предостави максимална прозрачност и да не блокира стандартните функции на дисплея.

TCL 10 SE - характеристики на модела

TCL 10 SE Ви дава най-важното за създаване на визуално изживяване, където и да се намирате със своя 6.5-инчов V-образен дисплей със съотношение 20: 9 и 89% съотношение екран към тялото. TCL 10 SE Ви дава възможност да заснемете всичките си важни моменти. Създавайте най-детайлните кадри с лекота, използвайки 48MP AI камера с висока разделителна способност. Насладете се на достъп до всички ключови файлове със значителна памет от 128 GB. Никога не Ви липсва енергия на телефона с целодневна батерия от 4000 mAh, оборудвана с бързо зареждане и обратно зареждане в движение.