Протектори и стъкла за телефон Tecno

В наличност Свий

Как да осигуря ефективна защита на дисплея на своя смартфон?

Предпазете фабрично поставения дисплей на своя Tecno телефон като го оборудвате с екранен протектор. Нашите екранни предпазители е изработена от висококачествени и издръжливи материали, така че ефективно да защитят дисплея на смартфона ви. Ние разбираме от каква важност е вашият дисплей да остане непокътнат за възможно най-дълго време и затова ви предлагаме широка гама от най-различни видове екранни предпазители. Изберете между семплото защитно фолио или нашите протектори от 9H закалено стъкло. Всеки един от тях има своите предимства и недостатъци в зависимост личните ви предпочитания и нужди. Преди да вземете решение кой протектор да закупите, обмислете какви характеристики искате той да има и кой идеално ще пасне на телефона ви. В следващия параграф ще навлезем в повече детайли кой вид екранен предпазител ще бъде най-подходящ за вашия смартфон.

Кой вид екранен предпазител за купя?

Най-вече ще намерите два вида протектори за екран: пластмасово фолио/филм и закалено стъкло. Протекторите от пластмасови филми съществуват отдавна и вероятно сте ги виждали или прилагали на телефона си. Те приличат на малък лист пластмаса. Трябва да ги залепите внимателно, тъй като се навиват лесно. Пластмасовите протектори са по-евтиния вариант и обикновено се продават в комплект от няколко броя. Въпреки това, пластмасовите протектори не са прекалено здрави, така че не помагат в случай на удар и падане. Те са ефективни в предпазването на дисплея от редовни драскотини, но закаленото стъкло ще бъде много по-устойчиво. Протекторите от закалено стъкло станаха по-популярни през последните няколко години, особено поради достъпната цена, на която се продават. Те са достъпни навсякъде и нашият онлайн магазин предлага огромно разнообразие от вози вид протектори. Протекторите от закалено стъкло предлагат по-добра устойчивост срещу надраскване и по-важното е, че може да изолира дисплея ви от капки и течности. Закаленото стъкло също така имитира усещането за действителния ви екран, което го прави много по-приятен за използване.

Защо телефонът ми се нуждае от екранен протектор?

Днес смартфонът е много ценен и важен за всички хора не само заради цената, но и заради употребите му. Екранният протектор не може да защити напълно вашия смартфон и да го направи нечуплив, но добавя допълнителен слой защита към екрана на телефона. Ремонтът на екрана на смартфон ви със сигурност ще ви излезе много по-скъпо в сравнение със закупуването на екранен предпазител. Нашите екранни протектори са на изключително достъпни цени, така че да не похарчите много, че да осигурите ефективната защита на своя дисплей. Дори протекторът да се надраска или напука, пак ще ви излезе по-изгодно да го смените с нов, отколкото да оставите фабрично поставения дисплей уязвим. Поддържането на вида на действителния екран безупречен ще ви помогне когато отидете да го препродадете след няколко години.

Защо да се доверя на etuo.bg?

Нашият онлайн магазин специализира в продаването на огромен избор от аксесоари и джаджи за смартфони и таблети и сме признат лидер в Европа. За да поддържаме тази титла, нашият екип работи усилено да осигури 100% клиентско удовлетворение. В допълнение нашата гама от продукти постоянно се обновява, така че да продължаваме да сме напред с тенденциите и да предлагаме все такова голямо разнообразие от продукти. На нашия сайт ще откриете широка гама от екранни протектори, които са съвместими с най-различни модели Tecno смартфони. Ние се стараем да предлагаме протектори за всеки притежател на тази марка телефон, така че всеки да има възможността да осигури нужната защита. Закупете своя защитен аксесоар от нас и се възползвайте от нашите великолепни услуги. Предлагаме ви безплатна и бърза доставка за покупки над 50лв, срок за връщане на продукта от 30 дни и високо качество на достъпни цени.