CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Vivo

В наличност Свий

Ефективна защита за екрана на Вашия vivo смартфон

Разглеждайки нашия онлайн магазин, Вие попадате на най-различни аксесоари, които могат да улеснят ежедневието Ви и да гарантират общата защита на Вашия смартфон. Може да сте забравили, но фабрично поставения екран на Вашето мобилно устройство е най-уязвимата част и лесно може да бъде надраскано. Не рискувайте Вашата непохватност да се превърне в значителна повреда, която изисква ремонт. Закупете екранен протектор от нашата широка гама и осигурете допълнителен слой защита на екрана на Вашия vivo смартфон. Всички наши екранни протектори са висококачествени и обещават да предоставят ефективна защита при най-различни механични наранявания и надрасквания.

Предимствата от закупуването на екранен протектор за Вашия vivo смартфон

С покачването на цените на днешните смартфони, потребителите са в постоянно търсене на начини как да запазят неговата оригинална стойност. И затова все повече хората скоро след покупката на смартфона, се осигуряват със защитата на екранен протектор. Независимо от вида на протектора, всеки един от тях ще предпази дисплея от натрупване на прах и драскотини. Също така са изключително лесни за прилагане и премахване, така че можете да го направите в удобството на Вашия дом. Запазете вида и стойността на смартфона си с помощта на един от нашите екранни протектори!

Oписание на марката vivo

Vivo е водеща световна технологична компания, ангажирана да създава тенденции за интелигентни мобилни продукти и услуги. Чрез глобална мрежа от изследователски операции и центрове за научноизследователска и развойна дейност, vivo се ангажира с развитието на авангардни потребителски технологии, включително 5G, AI, мобилна фотография и дизайн от следващо поколение смартфон. Vivo има над двеста милиона потребители, които се наслаждават на техните мобилни продукти и услуги по целия свят. Придържайки се към основните ценности на компанията да се фокусира върху нуждите на клиентите и иновациите, vivo прилага стратегии за устойчиво развитие по цялата верига на стойността и се ангажира да се превърне в компания от световна класа.