+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Vivo X51 5G

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Vivo X51 5G - защитно фолио

Vivo X51 5G - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Как да предпазя екрана на своя Vivo X51 5G?

Попаднали сте на нашия онлайн магазин в търсене на подходящ аксесоар за смартфон, който да предпази екрана му. Ние от etuo.bg специализираме в продажбата на висококачествени аксесоари за телефони и таблети. Предлагаме Ви огромен избор от екранни протектори, които имат за цел да предоставят ефективна защита на фабрично поставения дисплей на устройството. Можете да изберете от разнообразни видове екранни протектори, от които всеки един от тях предлага различни нива на защита. Обаче независимо от кой точно изберете, всеки ще направи всичко възможно да предпази дисплея от драскотини и друг вид наранявания.

Нужно ли е да закупя екранен протектор?

Абсолютно! Нашият екип силно препоръчва на всеки притежател на смартфон да закупи екранен протектор, защото дисплеите винаги ще бъдат най-уязвимата част от устройството. Не само това, но и дисплеите са най-скъпи да бъдат ремонтирани и затова трябва да си зададете въпроса дали си заслужава риска. Без допълнителният слой защита, който протекторът предлага, фабрично поставения дисплей на устройството е практически гол и може да бъде надраскан изключително лесно в ежедневието Ви. Най-ценното предимство, което протектора осигурява е, че като дисплеят е ефективно защитен, оригиналната стойност и вид на смартфона ще бъдат запазени за възможно най-дълго време.

Vivo X51 5G – характеристики на модела

Vivo X51 5G може да се похвали с естетичен дизайн, който е изчистен и съвременен. От тънкия гъвкав екран и перфораторната 3,96 мм супер малка камера до усъвършенствани ъгли R3 и Dual Tone Step детайл. С честота на опресняване от 90 Hz, дисплеят се опреснява по-бързо и реагира по-бързо. За допълнителна гладкост нашата VEG (Vivo Energy Guardian) технология намалява отоплението, което води до по-хладно изживяване в дланта на ръката Ви. Процесорът Qualcomm Snapdragon 765G може да се похвали както с водеща производителност от висок клас, така и с ниска консумация на енергия - така че можете да стартирате множество приложения едновременно или да играете тежки игри без забавяне.