Протектори и стъкла за телефон Vivo Y11s

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да осигуря нужната защита за екрана на своя Vivo Y11s?

Разгледайте нашия онлайн магазин, който е пълен с аксесоари за Vivo Y11s, които ще улеснят Вашето ежедневие. За да предпазите екрана на своя смартфона, Ви трябва висококачествен екранен протектор. За Ваше щастие ние от etuo.bg предлагаме многообразни протектори за екрани, които са изработени от всеразлични многокачествени материали. Също така те са произведени специално да полегнат перфектно по фабрично поставения дисплей, така че разликата да бъде незабележима. Независимо от кой точно протектор изберете, всеки един от тях обещава да направи всичко възможно екрана на смартфона Ви да остане непокътнат за възможно най-дълго време.

Нужен ли ми е екранен протектор?

В днешно време цените на смартфоните се покачват и така ние все повече се притесняваме за запазването на техния вид. С това покачване в стойността идва и още по-голямата уязвимост на фабрично поставения дисплей, защото ако той бъдейки значително наранен до степента, че има нужда от ремонт, това ще се превърне в голяма инвестиция. Можете да сия спестите и да си спестите притесненията като оборудвате екрана на своя смартфон с екранен протектор. Екранните протектори са ултра тънки, така че да не развалят оригиналния вид на устройството, но са достатъчно издръжливи да поемат драскотини и друг вид механични наранявания.

Vivo Y11s – характеристики на модела

Vivo Y11s разполага с 6,51-инчов Halo FullView дисплей с HD + (1600x720) резолюция, който осигурява широк и завладяващ изглед за гледане на видеоклипове и игри. С процесор Qualcomm Snapdragon 460 и 3 GB RAM, смартфонът може да се справи с множество задачи с лекота. Очаквайте мощна производителност и гладко изживяване, когато го използвате. Със своята 5000 mAh батерия, Vivo X11s гарантира дълъг живот на мощността на заряда всеки ден. Правете невероятни снимки с двойна камера AI, която предлага 13MP основна камера и 2MP камера Bokeh. Той също така е проектиран с 5V / 1A обратно зареждане, така че Вашето мобилно устройство може да се използва за зареждане на други устройства, като мобилна банка за захранване.