+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Протектори и стъкла за телефон Vivo Y70

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи

 

 
 
Vivo Y70 - защитно фолио

Vivo Y70 - защитно фолио

4,90 лв.
/ В наличност

Как да предпазя екрана на своя Vivo Y70?

Ние от etuo.bg специализираме в продажбата на висококачествени аксесоари и джаджи за телефони и таблети. Ако търсите аксесоар за смартфона си, който ще защити неговия дисплей, силно препоръчваме да разгледате широката ни гама от екранни протектори. Предлагаме разнообразни видове и марки и всеки протектор идва с различни нива на защита. Независимо от кой точно изберете, всеки екранен протектор ще осигури нужната защита на фабрично поставения дисплей, така че живота на смартфона да бъде удължен. Не чакайте да надраскате или нараните екрана на устройството си, а закупете един от нашите екранни протектори още днес.

Какви са предимствата от оборудването на смартфона с екранен протектор?

Като закупите екранен протектор от нас, Вие сериозно намалявате шансът дисплея на устройството Ви да бъде фатално наранен. Без тази допълнителна защита смартфонът Ви е практически гол и изключително уязвим, което може да доведе до много скъп ремонт. Оборудвайте смартфона си с екранен протектор и си спестете ненужните притеснения. Като ефективно бъде предпазен, Вашият смартфон ще запази своята оригинална стойност и вид. И по този начин в бъдеще имате варианта да го препродадете или пък замените за по-добър модел.

Vivo Y70 – характеристики на модела

Vivo Y70 продължава да работи за дълго време, благодарение на своята 4100mAh батерия. Още по-добре, усъвършенстваната 33W FlashCharge технология вече е 50% по-бърза. Гледайте как светът оживява с 48MP AI тройна камера. От провинциалните цветове до градската архитектура, от деня до нощта, в пейзажи и портрети - всичко е с живи детайли. Макро и други професионални стандартни режими Ви дават още повече възможности. Предната камера предлага 16MP яснота, за да запази невероятно сложни детайли от Вашите ценни моменти от живота. Смартфонът е лек и проектиран да приляга плътно в ръката Ви. Неговите 3D извивки на тялото се допълват от високо полимерен материал; осигурявайки гладко и удобно покритие.