CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон Vodafone

В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за LCD Vodafone

В търсене сте на идеалната закрила за Вашия LCD Vodafone? Това търсене може да бъде дълъг и сложен процес, имайки предвид колко голям е пазарът за смартфон аксесоари. Вие попаднахте на правилното място, защото нашият сайт предлага разнообразни висококачествени скрийн протектори, които успешно ще запазят неговата стойност. Ние предлагаме протектори, които са идеално изрязани за специфичния модел Vodafone и прилепват перфектно по ъглите на дисплея му. С този допълнителен и тънък слой устройството Ви ще продължава все така да изглежда и функционира гладко. Варирайки от ефективността и издръжливостта им при механични наранявания, ние сме се запасили с семплото защитно фолио и стъкления протектор от 9Н закалено стъкло.

Предимствата от инсталацията на скрийн протектор за LCD Vodafone

Поради ниската си цена, стандартното защитно фолио е изключително популярно сред потрбителите, защото това означава, че може да бъде обменео по-често, ако е необходимо. То предоставя семпла защита и закриля екрана от леки надрасквания. Създадено е с матово покритие, което лимитира мазните пръстови отпечатъци и е статично, тоест не оставя следи след премахването му. Обаче то не е така ефективно при по-силни сблъсъци като неговия конкурент-стъклен протектор от 9Н закелено стъкло. Той е на по-висока цена, но все още е доста достъпна и предлага по-внушителна издръжливост при падания, слъсъци и удари. И двата протектора обаче осигуряват успешно маскиране на съществуващи надрасквания и са достатъчно тънки и незабелижими при инсталиране. Но темперираното стъкло в някои случаи може да бъде много по-лесно за инсталиране, поради по-твърдото му състояние и също така предлага по-добра транспарентност на яркостта и цветовете на дисплея.

Описания на марката LCD Vodafone

От първото си мобилно обаждане във Великобритания на 1 януари 1985 г., Vodafone прерасна в международен бизнес и една от най-ценните марки в света. Компанията има мобилни операции в 24 страни и са партнирани с мобилни мрежи в още 43. Марката е лидер в техлогичните комуникации чрез мобилна, фиксирана, широколентова връзка и телевизия.