Протектори и стъкла за телефон Wiko

В наличност Свий

Ефективна защита за LCD Wiko

С преглeждането на нашия онлайн магазин ще попаднате на селекция от невероятни аксесоари, сред които предлагаме екранни протектори за Вашия LCD Wiko. Всеки един от протекторите е от високо качество и предоставя ефективна защита за Вашия дисплей срещу разнообразни физически наранявания. Те ще запазят оригиналния му вид и стойност в продължение на дълго време. Вариращи по цена и устойчивост предлагаме три вида протектори, които включват семплото защитно фолио, което е идеално за стандартна защита при по-леки наранявания, стъкления протектор и стъкления протектор от 9Н закалено стъкло, който е по-издръжлив при механични удари и упорити надрасквания.

Предимставата от употребата на скрийнпротектор за LCD Wiko

Ползата от употребата на семплото защитно фолио е, че то винаги ще бъде на ниска цена и ще може по-често да го обменяте. То предоставя качествен щит при леки удари и е успешен при маскирането на вече случали се надрасквания по повърхността. Но при по-тежки сблъсъци като падания по лице или надрасквания от по-остри предмети, то не е така ефективно да предпази екрана от напукване. За Ваше спокойствие ние силно препоръчваме инвестициата на стъклен протектор 9Н закалено стъкло, защото е общеприето, че то е близко до неунищожимо. Важно е да Ви информираме също така освен, че с екранен протектор сте гарантирани ефективна защита за Вашия LCD Wiko, всеки един от продуктите е лесен за инсталация, не пречи на функционалността на сензорния дисплей и прилепва перфектно по ъглите на екрана за всеки специфичен модел.

Описание на марката Wiko

През 2011 г. компанията Wiko беше създадена в Марцилия, Южна Франция, с желанието да сподели своя опит с клиентите си, като им предлага продукти подобни на тях, с цел да улеснят ежедневието им. В компанията има хора, истории и идеи, които правят всеки телефон уникален продукт, проектиран и създаден да задоволява всички. Изразът им и тон са дефинирани и култивирани във Франция, осигурявайки „френско“ вдъхновение и визия.