Протектори и стъкла за телефон Wiko View 4 

(Брой продукти: 1)
Филтри
марка на устройството 1
Производител / серия 1
Вид / тип 1
Сортиране: 
Позиция
Име на продукт
Цена
Създаден на
Liczba sprzedanych ostatni miesiąc
Модел на устройството
Grupa produktów
Newest Id
position_boost
On Sale
Wiko View 4 - защитно фолио

Basic

Wiko View 4 - защитно фолио

Промо цена 4,95 лв. Редовна цена 9,90 лв.
 

Широка гама от екранни протектори за Wiko View 4

Замисляли ли сте колко уязвим е екрана на Вашето устройство? Откогато смартфоните бяха представени на пазара, екраните им винаги са били най-уязвимата част на устройството. Затова е изключително важно Вие да предоставите нужната му защита. Вие можете да направите това като изберете един от нашите екранни протектори, които ефективно предпазват екрана от надрасквания и напуквания. По този начин фабрично поставеният дисплей ще остане непокътнат и Вие ще успеете да запазите оригиналната стойност на смартфона за възможно най-дълго време. Не чакайте да нараните екрана на смартфона си и да трябва да инвестирате в неговия ремонт, а закупете екранен протектор от нас и му осигурете допълнителен слой защита.

Защо да инсталирам скрийнпротектор на смартфона си?

В днешно време стойността на смартфоните се покачва с всяка година и потребителите са в постоянно търсене на начини как да запазят неговата оригинална стойност и вид за възможно най-дълго време. Един от тези начини е като оборудвате смартфона си с екранен протектор. Всеки един от нашите скрийпротектори обещава да защити дисплея от драскотини, прах и друг вид отломки, които могат да повредят ценните вътрешни компоненти. Имате и възможността да покриете вече състояли се надрасквания като инсталирате екранен протектор, който ще ги покрие, така че да изглежда като нов. Също така скрийнпротекторите ни са почти 100% транспарентни, което означава, че след като ги инсталирате екранът Ви ще продължава да изглежда както преди.

Wiko View 4 – особености на модела

Новият Wiko View 4 разполага с голям 6.52 '' преден дисплей. HD + екранът представя оптимален визуален комфорт. Удължен 20: 9 широкоекранен екран оживява игри и видеоклипове. Без притеснение, разпределя се място, за да запишете Вашите данни с 64 GB вътрешен капацитет за съхранение. На всичкото отгоре увеличете паметта си до 256 GB с microSD карта. Вграден е мощен октарен процесор Mediatek A25 и 3GB RAM за поддържане на високоскоростна безгранична употреба на Вашите приложения и игри. Изпитайте 3 дни безгранична енергия с допълнителна дълготрайна 5000mAh батерия с едно зареждане на Вашия Wiko View 4. Снимайте цветни и всеобхватни снимки на професионално ниво с тройната задна камера на Wiko View 4! Не пропускайте нито една част от Вашата природа с 5MP камера Super Wide Angle. Перфектно пригоден за лесни 114 ° панорами и широки групови снимки. Основната камера има AI интелигентни функции за автоматично откриване и настройка на пейзажа.