Протектори и стъкла за телефон Wiko View 4 Lite

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя екрана на своя смартфон?

Искате да предпазите екрана на новозакупеното си устройство и не знаете откъде да започнете? Попаднали сте на правилното място. Нашият онлайн магазин се е заредил с огромно количество то екранни протектори, най-вече за Wiko View 4 Lite. Като закупите един от нашите екранни протектори, Вие ще можете да предпазите дисплея си от най-различни драскотини, които могат да се случат в ежедневието Ви. Не чакайте да нараните дисплея на смартфона си и да трябва да инвестирате в неговия ремонт. Закупете екранен протектор още днес и осигурете допълнителния слой защита, от който Вашето устройство има нужда.

Какви са ползите от закупуването на екранен протектор?

Производителите на мобилни телефони убеждават потребителите, че екраните са направени от устойчива на надраскване повърхност, но уви това не винаги е случаят. Екранът на смартфона, случайно сложен в джоба или чантата заедно с метални предмети, например ключове, е малко вероятно да остане без щети. При тези случаи на помощ идват нашите скрийнпротектори, които ще предоставят допълнителна защита за екрана и ще подпомогнат неговото запазване на оригинална стойност. Нашите скрийнпротектори са почти 100% транспарентни и трудно ще забележите разликата между оригиналният вид на смартфона и вида му с инсталиран екранен протектор. Също така поради тяхната тънкост, скрийнпротедкторът по никакъв начин не блокира стандартните функции на дисплея.

Wiko View 4 Lite – описание на модела

Wiko View 4 Lite разполага с ултра потапящ се 6.52 '' екран с HD + дисплей. Екранът със съотношение от 20: 9 и минимизираното изрязване гарантират екран без граници за по-добро визуално изживяване. Разгърнете артистичната си страна с 13-мегапикселовата камера, която работи заедно със своя 2MP сензор за дълбочина в режим Bokeh за страхотни замъглени ефекти. Безсмъртен пейзаж и групови снимки с камерата Super Wide Angle. Оборудван с батерия от 4000mAh, наслаждавайте се на Вашия Wiko View 4 Lite в продължение на 2 дни с едно зареждане, валидирана от тестовата лаборатория SmartViser. Обаждайте се, изпращайте SMS и пускайте любимата си музика или гледайте видеоклипове без ограничения. Запишете каквото е важно с голямото 32GB съхранение: 4000 снимки, 50 епизода на любимото Ви шоу или 300 музикални албума или 140 игри. Разширете паметта си до 256 GB с microSD карта. Наслаждавайте се на телефона си безгранично с октарен процесор MediaTek A25.