Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Mi 10T 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на смартфона си от наранявания?

Сигурни ли сте, че можете да разчитате на здравината на фабрично поставения дисплей на смартфона си? Производителите ще се опитат да Ви убедят, че можете, но ние от etuo.bg силно препоръчваме да изберете един от нашите екранни протектори. Колкото и да са здрави оригиналните дисплеи, инциденти се случват постоянно и екраните винаги ще бъдат най-уязвимата част от смартфона. Нашите екранни протектори са изработени от многокачествени материали и са изключително издръжливи, така че да предоставят допълнителен слой защита на екрана и да го предпазят от надрасквания или напуквания, в случай че го изпуснете върху твърда повърхност.

Защо да закупя екранен протектор?

Без допълнителния слой на протектора Вашият дисплей е практически гол, което го прави изключително уязвим на наранявания и надрасквания. Да не говорим за факта, колко скъпо може да излезе неговия ремонт, в случай, че бъде значително повреден. Защо да не си спестите тази инвестиция и притеснения като оборудвате смартфона си с екранен протектор? Най-вече като приложите един от нашите протектори, устройството ще запази своята оригинална стойност и вид. Това може да бъде огромно предимство, ако сте от хората, които искат в бъдеще да го препродадете или пък замените за по-добър модел.

Xiaomi 10T 5G – характеристики на модела

Xiaomi 10T 5G е оборудван с батерия с голям капацитет от 5000mAh и предлага по-стабилна и ефективна връзка с 33W жично бързо зареждане. Стигнете до 100% зареждане само за 59 минути. Смартфонът разполага с 144 Hz ултра висока честота на опресняване може да покаже до 144 кадъра в секунда. Превключвайте между приложения и игри безпроблемно с помощта на мощния процесор Qualcomm Snapdragon 865 с водещ 5G чипсет от 2020 г. Силно подобрената производителност на CPU, GPU и AI осигурява бързо и вълнуващо 5G изживяване. Гледайте филми и играйте игри на 6,67-инчовия FHD + DotDisplay дисплей, предлагащ ярки и реални цветове.