Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Mi 10T Lite 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на своя Xiaomi Mi 10T Lite 5G?

Ако сте в търсене на висококачествени аксесоари за смартфона си, попаднали сте на правилното място. Нашият онлайн магазин е зареден с огромен избор аксесоари, които ще улеснят Вашето ежедневие. За ефективната защита на фабрично поставения дисплей на устройството, препоръчваме да разгледате селекцията ни от екранни протектори. Всеки екранен протектор е изработен от многокачествени материали и обещава да предпази дисплея от механични наранявания и драскотини. Можете да изберете от различни видове протектори, които осигуряват различни нива на защита. Независимо от кой точно изберете, Вие ще успеете да защитите екрана на смартфона си.

Нужен ли ми е екранен протектор?

Екранният протектор е изключително важен аксесоар, който всеки притежател на смартфон трябва има. Тук ще Ви изброим няколко от неговите предимства. Екранните протектори са ефективни в предпазването на фабрично поставения дисплей от драскотини, задържане на прах, замърсявания и друг вид наранявания. Без допълнителния слой защита, който протекторът осигурява, смартфона остава уязвим и може дори да се наложи да бъде ремонтиран. Като оборудвате смартфона с един от нашите протектори, Вие ще си спестите тези притеснения и инвестиция. Също така няма нужда да се притеснявате, че с прилагането на екранен протектор ще загрозите вида на устройството, защото протекторите са изработени да бъдат тънки и почти незабележими.

Xiaomi Mi 10T Lite 5G – характеристики на модела

Xiaomi Mi 10T Lite 5G се предлага с Qualcomm Snapdragon 750G, който е водещият процесор на годината. Той има силно подобрена производителност на CPU, GPU и AI, в сравнение с предишното поколение. Насладете се на плавните и изискани изображения с изключително високата честота на опресняване от 120 Hz. Радвайте се на ясната гледка на голям екран с 6,67-инчов FHD + дисплей с изискани, богати и живи цветове и съотношение на страните 20: 9. Смартфонът предлага 4820mAh батерия и 33W бързо зареждане. Заснемете забавни неочаквани детайли отблизо и далеч с четворната камера: 64 MP основна камера, 8MP ултра широкоъгълна камера, 2MP макро камера и 2MP сензор за дълбочина.