Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Redmi 10X

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 136
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Xiaomi Redmi 10x – как да запазим дисплея си?

Ако сте в търсене на високачествени аксесоари, които ефективно ще запазят стойността на Вашия Xiaomi Redmi 10x, попаднали сте на правилния уебсайт. Etuo.bg Ви предлага топ екранни протектори, които гарантират защитатата на смартфона Ви при случайни изпусквания и други видове механични наранявания. Всеки един от скрийпротекторите, които предлагаме са изработени с качествени материали и обещават да прилепнат идеално по екрана на смартфона, така че да бъде незабележим.

Защо е нужно да закупим екранен протектор за смартфона си?

Имайки предвид, че в днешно време, смартфоните са една от най-скъпите инвестиции за потребителите, от изключителна важност е те да разберат по какъв начин могат да я предпазят. Допълнителният слой защита, който един екранен протектор осигурява, ще гарантира, че в случай на изпускане или надраскване, сензорния екран ще продължи да работи както преди. Освен надраскванията от ключове или друг вид остри предмети, трябва да запомним, че скрийнпротекторът, най-вече от закалено стъкло, допълнително предпазва дисплея от песачинки, които всъщност могат да бъдат фатални за Вашия сензорен екран. Също така важно е да се отбележи факта, че протекторите са тънки и 99% транспарентни, което означава, че след инсталацията им, Вашия смартфон ще изглежда като оригиналния си вид и допълнителния слой не пречи на неговите функции.

Xiaomi Redmi 10x – характеристики на модела

Xiaomi Redmi 10x е най-новото допълнение на Xiaomi към серията им Redmi и беше пуснат на пазара през май 2020г. Потребителите се влюбиха в неговия дизайн и са изключително впечатлени от технологичните характериситики като се има предвид достъпната цена на смартфона. Той идва със слот за две SIM карти, окта-юдрен процесор и с най-новата операционна система на Android. Други впечатляващи особености включват: 6,53-инчов сензорен дисплей с резолюция 2340 х 1080 пиксела при плътност на пикселите от 394 пиксела на инч и съотнешение на страните 19,5: 9. Заради тези свои специални характеристики, Вие трябва да обмислите да украсите този атрактивен дисплей с един от нашите високачествени екранни протектори.