Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Redmi 9A

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя екрана на своя Xiaomi Redmi 9A?

Разглеждайки нашия онлайн магазин, Вие ще намерите огромно разнообразие от аксесоари, които предлагаме с цел да улесним живота Ви като потребител на смартфон. Един от нашите продукти, които силно препоръчваме всеки притежател на смартфон да закупи, е екранен протектор. Екранните протектори на нашия уебсайт са изработени от висококачествени материали, така че ефективно да предпазят дисплея на Вашия Xiaomi Redmi 9A от драскотини и прах. Ние се гордеем с факта, че предлагаме топ качество скрийпротектори, които перфектно ще прилепнат по дисплея на смартфона и ще бъдат почти незабележими. Не чакайте да надраскате дисплея и да съжалявате, а изберете един от нашите протектори, така че да се радвате на непокътнат дисплей за възможно най-дълго.

Ползите от закупуването на екранен протектор

Екранът на смартфоните винаги ще бъде най-уязвимата част от устройството и винаги ще бъде и най-атрактивната, ако няма нито една драскотина по него. Като закупите екранен протектор от нашия онлайн магазин, Вие ще можете да се радвате на непокътнатия му вид за дълго време. Екранните ни протектори са изключително ефективни в защитата срещу надрасквания от остри предмети и в случаите, когато го изпуснете на земята, протекторът ще направи всичко възможно да поеме удара. Също така дори и скрийнпротекторът да се напука, той се начупва на малки тъпи парченца, който нито ще наранят Вас, нито фабрично поставения екран.

Xiaomi Redmi 9A – спецификации на модела

Хванете любимите си моменти с 13MP AI камера, заснемайки ги в жив цвят. Вземете групови селфита лесно с помощта на Palm Shutter. Просто покажете дланта си на камерата, за да стартирате таймера за селфи. Големият 6,53 – инчов HD + дисплей на Xiaomi Redmi 9A Ви позволява напълно да се потопите във виртуалния свят. Със сертификация за защита от синя светлина очите Ви няма да се изморят, дори след като прекарате дълги часове на телефона си. С 34 дни в режим на готовност на батерията, батерията от 5000 mAH осигурява мощност, която трае. Процесорът MediaTek Helio G25 осигурява надеждна производителност и изживяване без забавяне.