Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Redmi 9C

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да защитя дисплея на устройството си?

Всеки един от нас се старае да защити дисплея на новозакупения си смартфон и да сме изключително внимателни с него, така че да не го изпуснем. Обаче инциденти се случват и колкото и да внимаваме, нужно е само един път да го изпуснем, че екранът да бъде надраскан или напукан. В случаите, че екранът се надраска или напука, той губи своята оригинална стойност и вид и дори може да се изисква от Вас да инвестирате допълнително в неговия ремонт, което може да бъде много скъпо. Като изберете екранен протектор от нашата широка гама, Вие ще успеете да предпазите дисплея и да се радвате на атрактивния му вид за възможно най-дълго време.

Какви са предимствата от инсталирането на екранен протектор

Може би все още се колебаете дали инвестицията на скрийнпротектор за Вашия Xiaomi Redmi 9C си заслужава, защото сте очаровани с неговия гол вид. Със сигурност няма да бъдете удовлетворени, ако случайно го изпуснете или пък го пъхнете в чантата с безброй назъбени вещи, и се окаже, че ще се разсейвате всеки път, когато забележите голямата драскотина по повърхността на дисплея. Със закупуването на този екранен протектор ще можете да продължавате да се наслаждавате на очарователния му вид, защото те са ултра тънки, незабележими и почти 100% прозрачни. Те нямат да попречат на стандартните функции на дисплея и ще го запазят като чисто нов. Поставянето на скрийнпротектор върху екрана на устройството ще намали отблясъците, предотврати появата на драскотини и най-вече ще помогне да поддържате дисплея чист.

Xiaomi Redmi 9C – характеристики на модела

Процесорът MediaTek Helio G35 осигурява надеждна производителност, като гарантира безпрепятствено изживяване. Технологията за игри HyperEngine предлага по-гладък и отзивчив игрово изживяване. Големият 6,53 HD + дисплей ви позволява напълно да се потопите във виртуалния свят. Със своята батерия от 5000 mAh можете да прекарате 167 часа в слушане на музика или 21 часа в гледане на видеоклипове. Използвайте сензора за пръстови отпечатъци отзад или накарайте телефона да се отключи, като разпознае лицето Ви с AI Face Unlock. Направете спомени последни с тройната AI камера, заснемайки любимите си моменти в ярък цвят. Xiaomi Redmi 9C предлага 8MP ултра-широкоъгълен обектив, 13 MP широкоъгълен обектив и 5 MP макро леща. Уловете своята истинска красота с AI Beautify Selfie Camera. Хванете групови селфита лесно с помощта на Pam Shutter, само трябва да махнете с ръка и смартфонът ще хване момента.