Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Redmi K30 Ultra

Филтри Свий
марка на устройството 1
×
модел на устройството 136
×
Производител / серия 3
×
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да предпазя дисплея на своя Xiaomi Redmi K30 Ultrа?

Искате фабрично поставения дисплей на Вашия Xiaomi Redmi K30 Ultra да остане непокътнат за възможно най-дълго време, така че да можете да се радвате на атрактивния му вид за години напред? Попаднали сте на правилното място! Ние от etuo.bg специализираме в предлагането на аксесоари, които ще улеснят начина Ви на живот и ефективно ще предпазят устройството Ви. Едни от тези продукти са нашите екранни протектори, които са ултра-тънки и изработени от многокачествени материали. Всеки един от скрийнпротекторите ни ще осигури нужната защита на дисплея на смартфона Ви, така че той да остане без драскотини за дълго време.

Защо да закупя екранен протектор за смартфона си?

Дисплеят на смартфоните винаги ще бъде най-уязвимата част от устройството и затова и неговият ремонт винаги ще бъде изключително скъп, зависейки от това колко е наранен. Обаче заслужава ли си да видите колко скъпо ще Ви излезе да го ремонтирате? Ние силно препоръчваме на клиентите си да закупят и оборудват устройството си с екранен протектор, защото той не само ще успее да предпази дисплея от всеразлични драскотини и напуквания, но и ще Ви спести допълнителната инвестиция в неговия ремонт. Много от Вас може да не искат да приложат екранен протектор, защото смятате, че той ще загрози вида на смартфона. Това не трябва да Ви спира, най-вече защото нашите протектори са супер тънки и почти 100% транспарентни, така че вида на смартфона да не бъде значително различен.

Xiaomi Redmi K30 Ultra – характеристики на модела

Устройството се предлага в три варианта с до 8GB RAM и 512GB вътрешна памет. Относно сегмента на камерата, Redmi K30 Ultra разполага с четириядрен фотоапарат. Разполага с 64MP сензор Sony и широкоъгълен обектив с 13MP. Следват 5MP телефото обектив и портретен обектив. Отпред, получавате изскачаща камера с щракване 20MP. За да захранва всички вътрешни устройства, устройството е подкрепено от батерия от 4 500mAh с поддръжка за бързо зареждане с 33W през Тип-C интерфейса.За разлика от останалите серии Redmi K30, K30 Ultra се захранва от водещия процесор на MediaTek. Устройствто има осем ядра и има максимална тактова честота от 2.6GHz. Той поддържа 5G с агрегация на носители и патентована 5G UltraSave технология за пестене на MediaTek. Чипсетът също така включва технологията HyperEngine 2.0, която оптимизира смартфона, за да осигури течно и потапящо игрово изживяване. Redmi K30 Ultra представя 6,67-инчов пълен екран, Full HD + Samsung AMOLED екран със 120Hz честота на опресняване.