Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Redmi Note 9

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Xiaomi Redmi Note 9 – как да запазим екрана си?

Препоръчително е всеки притежател на смартфон да обмисли различните варианти, които могат ефективно да защитят неговия атрактивен екстериор. Най-вече неговия дисплей, защото е общоприето, че екранът е най-уязвимата част от смартфона при физически наранявания. Нашият сайт се е подготвил и заредил с широка гама аксесоари, които имат за цел да предпазят устройството Ви. Спестете си неспокойствието, че случайно ще изпуснетге смартфона си или пък го надраскате като инвестирате във висококачествен екранен протектор специално подбран да пасне на Вашия Xiaomi Redmi Note 9. Той ще поеме механичните удари и успешно запази стойността на устройството.

Какви са предимствата от закупуването на екранен протектор?

Въпреки фабрично поставения стъклен дисплей, той не винаги ще може да осигури защита от всички видове механични въздействия. Поради тази причина е силно препоръчително да се инвестира в допълнителни протектори за смартфони, защото те ще поддържат здравината на сензорния екран. Най-вече големите сензорни екрани с висока резолюция и технологии, които отговарят за възпроизвеждането на най-реалните ярки цветове, са изключително податливи на механични и температурни въздействия. Висококачествият стъклен протектор е страхотен подарък за всеки дисплей и гарантира пълна защита срещу напукване, счупване и надраскване, също така те са с нулево отражение на светлината и предлагат покритие срещу замърсявания като пръстови отпечатъци.

Xiaomi Redmi Note 9 – характеристики на модела

Xiaomi Redmi Note 9 беше пуснат на пазара през април 2020г. и предлага най-новите тенденции в технологичния свят, като четворната си камера и впечатляващия 6,53-инчов сензорен дисплей с резолчция 1080 х 2340 пиксела. Този смартфони работи с най-новата операционна системa на Android 10 и е оборудван с 3GB RAM и 64 GB външна памет. Не чакайте да нараните тези ценни характериситики и харесайте своя качествен скрийпротектор от etuo.bg!