Протектори и стъкла за телефон Xiaomi Redmi Note 9T 5G

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Ефективна защита за дисплея на Xiaomi Redmi Note 9T 5G

Дисплеите на днешните смартфони са оборудвани с много по-издръжливи фабрично поставени дисплеи, но това не означава, че не могат да бъдат надраскани или напукани. При тежки удари дисплеят все още може да бъде значително наранен до такава степен, че да се нуждае от ремонт. Осигурете нужната защита на своя дисплей като закупите един от нашите екранни протектори. Протекторите са ефективни в предпазването на дисплея от наранявания, драскотини и задържане на прахови частици. Независимо от колко сте внимателни, ежедневието Ви е пълно с възможни инциденти, в които можете да нараните дисплея на телефона си. Закупете екранен протектор още днес.

Как да избера подходящ екранен протектор за телефона ми?

Сред толкова много екранни протектори на пазара, на всеки би му било трудно да избере подходящия за своя телефон. Нашият онлайн магазин предлага най-различни протектори на известни марки, които се различават по цена и качество. В допълнение предлагаме два основни вида – защитно фолио/филм и протектор от закалено стъкло. Фолиото е изработено от тънка пластмаса и осигурява семпла защита, която е достатъчна да предпази екрана на телефона от леки драскотини и наранявания. За по-сигурна защита, ние Ви препоръчваме да закупите екранен предпазител от 9H закалено стъкло, защото той е много по-издръжлив, лесен за прилагане върху екрана и ще предпази дисплея от по-тежки механични удари и наранявания.

Xiaomi Redmi Note 9T 5G – характеристики на модела

Xiaomi Redmi Note 9T е оборудван с осемядрен процесор MediaTek Dimensity 800U, който непрекъснато поддържа ежедневните Ви нужди, независимо дали разговаряте с приятели, гледате видеоклипове или посещавате онлайн срещи. С масивната батерия от 5000 mAh, можете 18 часа да възпроизвеждате видеа или пък да играете игри в продължение на 11 часа. След като батерията се изтощи, 18W бързото зарядно устройство Ви позволява да зареждате 33% само за 30 минути. Устройството идва с 6.53-инчов Dot Display, оборудван Corning Gorilla Glass 5 и 2340x1080 FHD + резолюция. Подкрепена от усъвършенстван хардуер за обработка и алгоритми, основната камера от 48MP Ви позволява да уловите Вашите спомени в детайли, денем или нощем.