CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Протектори и стъкла за телефон ZTE

В наличност Свий

Ефективна защита за LCD ZTE

Всеки красив смартфон се нуждае от еднакво красив и ефективен щит, който да го закриля от тежки надрасквания и физически наранявания. На нашия сайт ще успеете да откриете невероятни скрийн протектори, които ще запазят оригиналната стойност на Вашия LCD ZTE. Ние предлагаме висококачествени продукти на достъпни цени и сред тях може да изберете семплото защитно фолио, което перфектно защитава екрана от леки надрасквания и прах, но то е не така ефективно при по-тежки удари. За по-гарантирана закрила изберете да инвестирате в сигурността на издръжливия стъклен протектор или стъкления протектор от 9Н темперирано стъкло. Те са устойчиви при напуквания и осигуровят нужното покритие, така че да поеме нараняванията и да запази оригиналния и привлекателен дисплей на Вашия смартфон.

Предимставата при използване на екранен протектор за LCD ZTE

Производителите на екранни протектори, които лесно могат да бъдат инсталирани на дисплея, казват, че те предпазват екрана от драскотини и пукнатини, най-вече ако смартфона падне по лице. И това е напълно вярно, защото те са достатъчно издръжливи да поемат удара без да наранят фабрично поставения екран. Смартфон производителите убеждават потрбителите, че новите екранни стъкла са устойчиви на надрасквания, което е вярно, но те все още могат да се напукат. Затова ние силно препоръчваме закупуването на стъклен протектор от 9Н закалено стъкло, което също е почти неустожимо. Дори и в случаите, когато се напука, то не губи своите способности и остава в напълно безопасно състояние. Какъвто и скрийн протектор да изберете от нашата селекция, то е направен от качествени материали и лесен за инсталация. Всичките екранни протектори са достатъчно тънки, че да бъдат почти невидими и заради матовото си покритие, замърсявания от пръстови отпечатъци са лимитирани.

Описание на марката LCD ZTE

ZTE Corporation е световен лидер в областта на телекомуникациите и информационните технологии. Основана през 1985 г. и изброена както на фондовите борси в Хонконг, така и в Шенжен, компанията е поел аангажимента да предоставя интегрирани иновации от край до край, за да предостатви високи постижения и стойност на потребителите.