Realme 8 4G - калъф за телефон Wallet Book - бял (467866)

Оценка:  4.4
(3)
Цена: 25,90 лв. including VAT 23%
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 6,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
калъф под формата на книга

etuo Wallet Book - елегантен калъф под формата на книга

 

Калъфът etuo Wallet Book е аксесоар, естетически проектиран за вашия модел смартфон. Той се състои от силиконов, прозрачен калъф, чийто размер, форма, раздели и изрези съответстват на индивидуалните свойства на телефона. Корпусът на смартфона е допълнително обезопасен от цветна подплата от вътрешната страна на кейса, която предотвратява ожулвания, замърсявания и драскотини. Отвън калъфът за телефона е покрита с капак с магнитно затваряне. Можете също да проектирате щампа или дизайн по ваш избор с нашия създател на кейсове. Приятната на допир, неплъзгаща се повърхност на калъфа увеличава комфорта при използване на аксесоара.

 

Характеристики на etuo Wallet Book:

  • капак, предпазващ дисплея,
  • приятна на допир текстура,
  • цветна подплата отвътре,
  • изрези за камерата, бутоните и изходите,
  • капак, затварящ се с магнит.
кейсът от поредицата etuo Wallet Book

Какви други предимства има кейсът от поредицата etuo Wallet Book?

 

Калъфът на etuo Wallet Book има прозрачни ръбове, през които можете да видите оригиналния цвят на корпуса на телефона си. Благодарение на облицовката отвътре, смартфонът е по-добре защитен от надраскване и наранявания. Като използвате калъфа тип книга, имате възможност да поставите телефона в стабилно, хоризонтално положение. Не е нужно да държите смартфона си в ръцете си, за да гледате филми или да правите снимка с функцията за самоснимачка.

 

Допълнително удобство на etuo Wallet Book са два малки джоба за документи от вътрешната страна на капака. Можете да носите най-необходимите документи, като лична карта или банкова карта. За някои практични минималисти калъфът за телефон може дори да замени портфейла.

Калъф за телефон etuo Wallet Book

Защо си струва да използвате калъф за телефон тип книга?

 

Както стандартния калъф за гръб на смартфон, този вид кейс под формата на книга е най-популярният вид защитен калъф. Предлага се в широка гама от цветове и щампи и има допълнителни функции. Основното му предимство е капакът, затворен с магнитно щракване. Когато телефонът не се използва, калъфът го предпазва от всички страни. Подобно качество е полезно, например, когато носите смартфон в чанта заедно с всички свои принадлежности, предотвратявайки надраскването или замърсяването на дисплея. Калъфът тип книга изглежда елегантно и гарантира по-голяма поверителност. покрива дисплея, така че страничните наблюдатели не могат да виждат известията, показвани на екрана.


*Повърхността на калъфа тип портмоне има лъскава структура.


*Изрезите на камерата може да варират леко в зависимост от серията за доставка.  Информация за производителя

Купете също

Realme 8 4G - защитно фолио

Realme 8 4G - защитно фолио

Цена: 7,90 лв.
/ В наличност
Realme 8 4G - защитно фолио etuo 3D Shield Pro

Realme 8 4G - защитно фолио etuo 3D Shield Pro

Цена: 20,90 лв.
/ В наличност
Realme 8 4G - защитно фолио etuo 3D Shield

Realme 8 4G - защитно фолио etuo 3D Shield

Цена: 17,90 лв.
/ В наличност