CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Тъч скрийн ръкавици

В наличност Свий
В наличност Свий

Защо да поръчате онлайн от Etuo

Поръчайте своите тъчскрийн ръкавици за своя телефон от нашия онлайн магазин. Ние предлагаме висококачествени аксесоари на достъпни цени, които няма да разочароват. И ако не сте 100% задоволени с продукта поръчан, нашия сайт предоставя на клиентите си 30 дни да го върнат.

Защо са ви нужни зимни ръкавици за телефон

Сред предложенията в сайта на Etuo има категория, която съчетава в себе си практичност, функционалности и удобство. Тъчскрийн ръкавиците са чудесно решение за студената зима. Необходимостта да работим с екраните на своя смартфон или таблет при студ навън е предизвикателство за всички:

  • - замръзналите ни пръсти трудно могат да активират приложение и дори да наберат телефонен номер;
  • - истински неприятно е някой да ни позвъни, докато сме навън. Обикновените вълнени ръкавици не могат да включат сензорен екран и сме принудени да ги свалим;
  • - изработени от специална проводяща материя, те разполагат с „чувствителни“ пръсти, които ви позволяват спокойно да работите на мобилни устройства.

Как да изберете подходящ за вас модел

Доскоро тези аксесоари се предлагаха в един цвят, но в сайта на etuo.bg вече са налични модели в няколко разцветки. Вижте ги – тези ръкавици по нищо не се отличават от традиционните вълнени предложения и техния допир на пазара. Имат същата мекота и удобство, няма да усетите никаква разлика при ползването им с дисплея на телефона. Изборът на аксесоар от нашия онлайн магазин ще ви позволи да ползвате качествен продукт с телефона си. Можете спокойно да ги комбинирате с други аксесоари от etuo.bg и да направите неповторим подарък за телефона си по време на празниците на прилични цени.