Samsung Galaxy A52 5G - създайте персонализиран калъф Glossy Case

добавете текст
Arial Black
Black
Вашите образи
  Разшири
  Sending a images...
  Оценка:  5.0
  (5)
  Наличност > 10 налични  
  Доставка 2 - 3 работни дни  
  Разходи за доставка 6,90 лв.  
  Цена: 44,90 лв. including VAT 23%

  Проектирайте калъф със собствен отпечатък

  Калъф със собствена снимка и надпис на Samsung Galaxy A52 5G

  В нашия онлайн магазин можете да проектирате калъф със собствен дизайн за модела Samsung Galaxy A52 5G. Case Creator е онлайн приложение, което не трябва да се изтегля на вашето устройство, а инструментите му ще ви помогнат да създадете щампа. Всеки добавен елемент може да се мащабира, завърта и неговата транспарентност може да се променя върху определен слой. Една или повече графики могат да бъдат добавени в програмата. Самият дизайн не отнема много време - след добавяне на графичен файл е достатъчно правилно да го пприложите по шаблона на корицата за избрания модел смартфон.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Case 1

  Приложението ви позволява да създадете калъф със собствена графика, но трябва да запомните няколко важни правила. Снимката, добавена към съветника, трябва да бъде с възможно най-добро качество, а размерите на графиката не могат да бъдат по-малки от 640 x 480 пиксела.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Case 2

  Самият печат ще бъде нанесен в очертанията на задната повърхност на виртуалния калъф, а страните му ще останат прозрачни. Щампите, направени върху кориците, са издръжливи и устойчиви на абразия или избледняване, но цветовете може леко да се различават от дизайна поради настройките на монитора. Ние не преглеждаме дизайните на изпратените поръчки, така че си струва да проверите дали отделните елементи са добре подредени, преди да ги изпратите.

  Etuo лъскав калъф с щампа

  Издръжлив и функционален калъф

  В създателя на калъфа Samsung Galaxy A52 5G е наличен etuo Glossy Case и проектираният шаблон ще бъде приложен към него. Това е траен кейс, изработен от устойчиви на повреди материали. Втвърдените силиконови рамки покриват страните на смартфона, а пластмасовият корпус покрива гърба на устройството. Проектираният печат ще бъде нанесен върху задната страна на калъфа и ще бъде закрепен със специален, неабразивен слой от прозрачен материал с леко блестяща повърхност.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Case 3

  Предимства на кейса:

  • 1. еластичен TPU материал по краищата;
  • 2. изрези за важни компоненти;
  • 3. пластмасови гърбове, сковаващи тялото;
  • 4. лесно почистване;
  • 5. деформационна устойчивост;
  • 6. незаличима щампа, закрепена с фолио;
  • 7. специален размер.

  Не забравяйте да проверите своя дизайн в потвърждението на поръчката, преди да я закупите. Ако визуализацията не съответства на вашия дизайн, моля свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

  Kreator przykładowe zdjęcie Glossy Case 4

  * Задната част на калъфа е покрита със защитно фолио по време на транспортирането.    Информация за производителя

  Купете също