Samsung Galaxy M12 - създайте персонализиран калъф Soft Flex - черно

добавете текст
Arial Black
Black
Вашите образи
  Разшири
  Sending a images...
  Оценка:  4.4
  (5)
  Наличност > 10 налични  
  Доставка 2 - 3 работни дни  
  Разходи за доставка 6,90 лв.  
  Цена: 35,90 лв. including VAT 23%

  Кейс с твоя снимка и надпис за смартфон Samsung Galaxy M12

  В нашия електронен магазин можеш да проектираш кейс със собствен модел Samsung Galaxy M12. С креативната онлайн апликация Wizard имаш възможност да си направиш калъф с твоя снимка и текст. Всеки добавен композиционен елемент може да се завърта, мащабира и дори да се променя силата на проникването му върху даден слой. Можеш да добавиш една или няколко графики за отпечатване. Самото проектиране не отнема много време. За да постигнеш възможно най-добрия резултат, е желателно да изпълниш няколко прости правила. На първо място е важно да подбереш снимки за отпечатване с добро качество. Размерите на графиките трябва да са минимум 640 х 480 пиксела (или по-големи).

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 1

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 2

  Печатът ще бъде нанесен върху външната страна на предпазния аксесоар. Направените принтове са дълготрайни и са устойчиви на избледняване и/или абразия. Има вероятност цветовете да се различават от тези, които се показват на екрана на устройството ти. Това обикновено се дължи на настройките на монитора. Имай предвид, че ние не се намесваме в поръчките на нашите клиенти, затова е добра идея да провериш внимателно своята заявка преди да я изпратиш за отпечатване. Корпусът на Soft Flex е наличен и моделът ще бъде приложен върху него. Това е силиконов и гъвкав капак, който добре защитава твоя смартфон срещу различни повреди. Калъфът за телефон в атрактивен цвят е издръжлив и прилепва добре към смартфона. Предимства на кейса:

  • 1. специален размер;
  • 2. изрези за конектори и компоненти;
  • 3. устойчивост на различни повреди;
  • 4. еластичен материал;

  Ако визуализацията не съответства на твоя проект, можеш да се свържеш с нас и ние ще ти помогнем да разрешиш проблема.

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 3

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 4

  Kreator przykładowe zdjęcie soft flex 5

  *Калъфите могат да се различават леко по цвят и форма на изрязаните части, в зависимост от доставчика.    Информация за производителя