+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Samsung Galaxy Tab E 8.0 - калъф за таблет - бял (100226)

Оценка: 4.4   (3)
Цена: 25,90 лв.
Наличност > 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 5,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
  ДОБАВИ В ЛЮБИМИ

Кейсове с формата на книга от серията Book Cover - хоризонтални флип калъфи за таблети

Book Cover е елегантна селекция от флип кейсове за таблети. Тя е насочена към ценителите на многофункционалните аксесоари, предлагащи цялостна протекция и високо ниво на защита на мобилното устройство от всички страни - гърба, дисплея, страничните краища.Съдържащите се в нея двустранни хоризонтални калъфи предотвратяват ожулване, замърсяване, надраскване и захабяване на таблета, а също така поемат отчасти удара при неволното му изпускане на земята.Предната им част е изработена от мек и гъвкав материал. Сгъваемият капак предпазва екрана и действа като практична стойка. Задната част е направена от издръжлива пластмаса, подсилена по ъглите. Тя има фина текстура, наподобяваща кожа. Приятна е на допир и предлага солиден захват с ръка. Често отвътре е подплатена с велурена облицовка. Имплементираната магнитна закопчалка предпазва корпуса от неочаквано и нежелано отваряне.Защитните пособия разполагат със специални фабрични изрези за конекторите, камерата и бутоните на модела, за който са произведени. Двустранният калъф се откроява със силна адхезия и прилепва плътно към таблета, гарантирайки му солидна протекция.Предпазните средства от тази колекция се предлагат в няколко цветови варианта.Ако търсите едноцветен флип кейс за таблет, прегледайте двукрилите калъфи тип книга от линията Book Cover.  Информация за производителя
Начин на доставкаВреме за транспортПлащане в авансНаложен платеж

Доставка до офис на ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 5,9 лв. 7,9 лв.

Доставка до адрес - ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 6,9 лв. 8,9 лв.


Безплатна доставка е налична за поръчки над 100 лв.

Повече информация (https://www.etuo.bg/dostavka-plashtane)

Продуктите, закупени от нашия магазин могат да бъдат заменени или върнати. Имате право да върнете закупени продукти в рамките на 30 календарни дни от получаване на поръчката. В този период няма нужда да посочвате причина за връщането. Необходимо е продуктите да бъдат в състоянието, в което сте ги получили. Персонализираните продукти не подлежат на връщане и замяна.

Повече информация (https://www.etuo.bg/razmyana-na-stoki-ili-otkaz-ot-dogovora)

  Деша, 15 януари 2021 г.

  Фидел, 29 ноември 2018 г.

  Галиена, 20 септември 2018 г.

Вашата оценка


Съгласен съм с обработката на личните ми данни* още ... Администраторът на личните данни е HS-trade sp.z o.o. с. к. със седалище в Познан на ул. Druskienickiej. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност, за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите дос Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите достъп до личните си данни и да ги коригирате и изтриете. Предоставянето на лични данни е доброволно.
  • тип калъф: пластмаса
  • марка на устройството: Samsung
  • модел на устройството: Galaxy Tab E 8.0
  • Производител / серия: etuo Book Cover
  • Цвят / модел: един цвят / без модел, бял