+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Стикове за селфита

ФИЛТРИ
Покажи
ПОКАЖИ НА САЙТА
Покажи
В наличност
покажи
 
Selfie Stick Setty - Монопад с Bluetooth

Selfie Stick Setty - Монопад с Bluetooth

16,90 лв.
/ Няма на склад

 

 

Защо да поръчате онлайн от Etuo.bg

Нашите Selfie Stick комплекти се предлагат заедно с аксесоари като огледало, водоустойчив калъф, триподи, моноподи или дистанционно управление. Те могат да се свържат с различи модели мобилни устройства посредством 3,5 - инчов мини жак кабел или с Bluetooth технология. Могат и да бъдат сгъваеми и с бутони. Ако обичате да снимате себе си и хората около вас със своя смартфон, то горещо ви препоръчваме да разгледате предлаганите от нашия онлайн магазин Etuo елегантни, компактни и практични стикове за селфи, предлагани на достъпни цени.

Как се работи със селфи стик

Селфито е станало толкова популярно, че дори се е обособило като отделен дял във фотографията. По своята същност то представлява автопортретна снимка, на която освен снимащият могат да се видят и хората около него. Въпросът вече не е дали правите селфита, а дали ги правите както трябва. За ваше улеснение сме подготвили атрактивно предложение. В etuo.bg можете да откриете разнообразни и универсални телескопични селфи стикове, с които ще имате възможност да заснемете вашите незабравими моменти.

Какви са предимствата от употребата му

  • - основното предимство на селфи стика е, че той решава проблема с малкия зрителен ъгъл на камерите на мобилните телефони. С тази самоснимачка можете да „хванете“ в широк кадър повече важни за вас елементи.
  • - този стик може да се използва и като монопод за заснемане на стабилизирани кадри, без излишно размазване на картината.
  • - предлаганите от нас селфи пръчки са висококачествени и могат да се използват дори при екстремни условия. Този вид практични и ергономични GSM аксесоари ви позволяват да снимате от различни ъгли.