Слушалки

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Как да изберете слушалки

Слушалките са практични, стилни и необходими аксесоари за телефони. С тях можете да слушате музика, аудио книга или видео на спокойствие. Същевременно тези малки и функционални джаджи ви позволяват да водите продължителни разговори по телефона, по удобен за вас начин - без да е необходимо да държите апарата в ръка. Това е изключително важно, особено когато шофирате или спортувате. Съзнавайки важността на този вид принадлежности за телефони, ние в etuo.bg сме подбрали модели с различни форми, дизайни, функционалности и предназначение.

Какви са предимствата на безжичните модели

Нашите безжични (wireless) слушалки с bluetooth свързаност се подразделят на такива, които влизат в ухото (In-Ear), и класически тип модели, обхващащи ухото (On-Ear). Особено популярни са и Bluetooth handsfree слушалки за GSM апарати. Те имат издръжливи батерии и са удобни за продължителни разговори и за музика. Друго тяхно предимство е, че могат да се свържат с два телефона едновременно. Подходящи са за активни хора, ценящи комфорта, красивия дизайн, компактните размери и кристалното качество на звука.

Как те допринасят за безопасността ви при шофиране

Шофьорите могат да носят този вид аксесоари, вместо тапи идващи с кабел, по редица причини:

  • - телефонът не се свързва с автомобилната аудио система и те искат да го използват без ръце;
  • - автомобилната аудио система е развалена;
  • - автомобилната аудио система звучи зле в сравнение със слушалките;
  • - шофьорът слуша сложен материал, който би бил по-труден за чуване в аудиосистемата на автомобила;
  • - шофьорът се смущава от съдържанието на аудиото (аудиото на автомобила се чува по същество извън автомобила).

Защо да закупите от Etuo.bg

Ако търсите слушалки за смартфон или таблет с отлични показатели за важни характеристики като честотен диапазон, съпротивление, чувствителност и максимална мощност, разгледайте нашите устройства за индивидуално слушане на музика, говор и звукови сигнали. Нашият онлайн магазин на Etuo Ви предлага огромен избор от слушалки за мобилни устройства на най-достъпни цени, така че не изпускайте тази великолепна възможност да подарите прекрасен подарък на своя смартфон.