+359 24917973 пон.-пет. 8:00-16:00 ч.
 
 
ЛЮБИМИ
 
Кошница
+
+
+

Sony Xperia Z5 - стъклен протектор, 9H закалено стъкло (52620)

Оценка: 4.5   (4)
Цена: 10,90 лв.
Наличност 10 налични  
Доставка 2 - 3 работни дни  
Разходи за доставка 5,90 лв.  
Връщане на стоки за 30 дни  
  ДОБАВИ В ЛЮБИМИ

Закалени стъкла Etuo - темперирани протектори с твърдост 9H за оптимална защита

Закалените стъкла Etuo са надеждни аксесоари за протекция на дисплеите на мобилните устройства. Не случайно започваме представянето на нашите стъклени протектори за телефони именно с това кратко въвеждащо изречение. В синтезиран вид то дава ясна представа за същността на продуктите и тяхното основно предназначение: ефективна защита на екрана - най-лабилната част на смартфона. Темперираното стъкло (tempered glass) има най-високата степен на твърдост от 9H по скалата на Mohs. То предотвратява появата на пукнатини, драскотини, ожулвания и замърсявания по предната страна на апарата, дори абсорбират частично удара, получен при изпускането му на земята. Тъч скрийн протекторът притежава олеофобно покритие, благодарение на което пръстовите отпечатъци и мазните петна се почистват с лекота. Плоските стъклените предпазители се поставят/свалят без съществени усилия. При демонтаж не оставят трудни за миене следи от лепила. Удароустойчивите предпазни пособия са с незначителна дебелина и не предизвикват оптично уголемяване на телефона. Не влияят на сензорните функции на устройството. Тяхното високо ниво на прозрачност подпомага доброто възпроизвеждане на картината на дисплея.

*Показаните снимки са илюстративни. Продуктът може да се различава от показания на снимката с изрези за компоненти и опаковка в зависимост от партидата за доставка.

ВНИМАНИЕ! Закаленото стъкло покрива само равната повърхност на дисплея, без заоблените ръбове и ъгли на екрана.


Как да инсталирате закалено стъкло? - Проверете тук  Информация за производителя
Начин на доставкаВреме за транспортПлащане в авансНаложен платеж

Доставка до офис на ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 5,9 лв. 7,9 лв.

Доставка до адрес - ЕКОНТ
2 - 3 работни дни 6,9 лв. 8,9 лв.


Безплатна доставка е налична за поръчки над 100 лв.

Повече информация (https://www.etuo.bg/dostavka-plashtane)

Продуктите, закупени от нашия магазин могат да бъдат заменени или върнати. Имате право да върнете закупени продукти в рамките на 30 календарни дни от получаване на поръчката. В този период няма нужда да посочвате причина за връщането. Необходимо е продуктите да бъдат в състоянието, в което сте ги получили. Персонализираните продукти не подлежат на връщане и замяна.

Повече информация (https://www.etuo.bg/razmyana-na-stoki-ili-otkaz-ot-dogovora)

  Буна, 18 октомври 2020 г.

  Одилия, 2 май 2017 г.

  Димка, 17 ноември 2016 г.

  Сидер, 29 юли 2016 г.

Вашата оценка


Съгласен съм с обработката на личните ми данни* още ... Администраторът на личните данни е HS-trade sp.z o.o. с. к. със седалище в Познан на ул. Druskienickiej. Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност, за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите дос Вашите лични данни ще бъдат обработвани в съответствие с Политиката за поверителност за да отговорят на Вашето запитване. Имате право да получите достъп до личните си данни и да ги коригирате и изтриете. Предоставянето на лични данни е доброволно.
  • марка на устройството: Sony
  • модел на устройството: Xperia Z5
  • Производител / серия: etuo закалено стъкло