Аксесоари за спорт

Филтри Свий
размер на устройството 5
×
В наличност Свий
В наличност Свий

По какво спортните калъфи за телефон се отличават от обикновените

Характеристиките, с които спортните аксесоари за телефони се различават от обикновените са:

  • - спортният калъф освобождава ръцете ви;
  • - като използвате спортен панел, елиминирате страхът, че ще изпуснете телефона и ще го нараните;
  • - спортният калъф предоставя по-удобен начин да премервате пулса си.

Кога можете да ги използвате

Всеки любител на спорта няма как да не направи своя избор от предложенията в тази категория. Ако за вас активният начин на живот е ежедневие, със сигурност се нуждаете от удобно място за мобилния си телефон. Джобовете не са решение, защото е възможно падане, изплъзване или удряне. Да не говорим за неудобството при по-тежки физически натоварвания или резки движения. Държането на телефона в ръка също не е вариант – 8 от 10 спорта включват хващане на различни уреди и приспособления.

Какви видове се предлагат

Кейсовете за спортуване за ръка са най-доброто предложение. Изработени от силикон и пластмаса, те се закрепват за ръката и по-рядко за крака. Някои модели се поставят на кръста, което от своя страна позволява да слушате любимата си музика по време на тренировки. Други позволяват херметическо затваряне, което ги прави незаменим помощник при активности във влажно време. Кейсовете, налични в etuo.bg могат да се закачат за велосипеди или спортен уред с цел максимално удобство. Също така нашите гръбчета са водоустойчиви и са перфектните стойки за телефони на достъпни цени.

Защо да се доверите на Etuo.bg

Отговорете си на въпроса за какво точно търсите силиконов калъф на смартфона. При какви условия ще го ползвате? Някои от моделите в сайта на Etuo са с прозрачно лице, което ви позволява да следите информация докато спортувате. Други предложения позволяват да слушате музика, да използвате камера или своя USB порт. Материите са качествени, калъфите са съвместими с най-разпространените модели телефони или таблети. Освен като функционалности, продуктите в категорията се различават по дизайн и цвят. Свържете се с нашия магазин, в случай че имате въпроси.