Писалки и стилуси

В наличност Свий
В наличност Свий

Какво е стилус

Писалките за телефони и таблети са познати от повече от десетилетие, но все още тези аксесоари пробиват път до потребителите. Всъщност „писалките“ са изключително удобни за всички телефони, таблети и лаптопи с тъчскрийн дисплеи:

  • - те ви позволяват да отваряте страници и приложения, да пишете, редактирате и триете текст, да чертаете и рисувате;
  • - от компактни – само 4 см до удобните 11 сантиметрови модели;
  • - външният вид на част от предложенията се доближава максимално до истинските писалки, докато другите имате възможност да прикрепите към аудио изхода на смартфона или таблета си.

Мекият връх на аксесоара ви осигурява нужната чувствителност за работа с LСD дисплей, като в същото време е достатъчно надежден и при писане, и в рисуването.

За какъв тип екрани е подходящ

Съвременното ви мобилно устройство със сензорен екран използва капацитивен сензорен екран - освен ако не е Wii U GamePad, който все още има съпротивителен сензорен екран. Капацитивният стилус работи по същия начин, по който работи пръстът ви, изкривявайки електростатичното поле на екрана, когато го докосне. Писалките работят с всяко устройство, стига то да има капацитивен сензорен екран, можете да използвате пръста си за докосване или можете да използвате капацитивна писалка с него.

С какви устройства можете да го използвате

Универсални ли са стилусите? Разбира се, можете да да ги използвате на модели на Apple, Huawei или Samsung, както на всяка марка, чиито телефони и таблети позволяват това. Разнообразието на цветове и размери в тази категория е голямо, изберете своя модел внимателно.

Защо да поръчате от Etuo

Ако досега не сте избрали своя модел от сайта, разгледайте всичките видове и се спрете на този, който пасва стилово на вашия телефон или таблет. Качеството на продуктите и техните цени в нашия онлайн магазин е без конкуренция на пазара. Направете чудесен подарък на близък, а защо не за своя телефон или таблет.