Тематична колекция от кейсове с различен дизайн

В наличност Свий

Специална колекция кейсове за телефони

В etuo.bg създадохме уникална колекция от кейсове за телефони! Тук ще намерите многообразие от предложения с тематични щампи, които проектирахме специално за по-взискателните ни клиенти. Предлагаме разнообразие от ефектни дизайни като двуцветни мозайки, красиви графики, тематични празнични изображения, както и такива с креативни и мотивиращи послания. Продуктите на etuo.bg в този раздел са изработени от висококачествени гъвкави материали, които не се деформират и могат лесно да се почистват. Модните ни щампи са проектирани въз основа на актуалните тенденции и колекцията ни непрекъснато се разширява с нови и атрактивни дизайни!

Изберете кейс от специалната ни колекция за подарък

Можете да изберете измежду десетки предложения, съвместими с почти всички модели телефони, които биха били чудесен подарък за любим човек за Св. Валентин, Осми март или Цветница. Независимо от повода - кейсът от специалната ни колекция би бил оригинална изненада, която ще внесе допълнително настроение на празника! Огромният избор на различни щампи със сигурност ще се хареса на много хора и вярваме, че всеки ще намери нещо за себе си.

Защитете ефективно телефона си с кейс

Кейсът е незаменим аксесоар за вашия телефон. Добре изработен, той може да предпази устройството ви от повърхностни повреди, захабяване и износване на корпуса. Този тип калъф, известен още и като гръбче за телефон, може не само да предпази вашето устройство от определен вид механична повреда, но и да му придаде модерен и оригинален дизайн. Кейсовете от специалната ни колекция могат да предпазят вашето устройство срещу драскотини, захабяване или други външни повреди, които биха могли да се появят при ежедневната му употреба. Не забравяйте да разгледате и другите ни предложения за модерна и атрактивна визия на вашия смартфон!