Трансмитери

No search results

Многофункционално зарядно за кола с FM Bluetooth трансмитер за мобилни телефони

Пътувате често и поради тази причина прекарвате не малко време в колата. Но дори и когато шофирате, пак се нуждаете от смартфона си. Ето защо той ви трябва постоянно зареден и работещ. За тази цел имате нужда от автомобилно зарядно. В идеалния случай - зареждащо устройство, което не само да захрани батерията на мобилния апарат, но и да ви позволява да слушате музика, и най-вече да говорите по телефона, без да е необходимо да го държите в ръка. Накратко, трябва ви многофункционално зарядно с FM Bluetooth трансмитер за кола. За да улесним избора ви, в онлайн магазин etuo.bg сме подбрали страхотни предложения за този тип GSM принадлежности.

Безжичен трансмитер за кола – мултифункционално зарядно устройство за смартфони

Мултифункционалното зарядно за кола е стилен и полезен аксесоар. Освен за бързо зареждане на телефон (fast charger), можете да го използвате за слушане на радио и музика от microSD, SD или USB флаш памет. Възпроизвежданите аудио формати са: MP3, WAV, FLAC, APE, WMA. Моделите разполагат с елегантни LCD дисплеи, които показват имената на песните, папките и броя на файловете в тях. FM трансмитерите са с два USB входа, микрофон и хендсфри устройство, което ви позволява да говорите по телефона, без да държите апарата в ръка. Друга важна особеност е, че безжичните предаватели за кола са съвместими с устройства, работещи с операционните системи Android и iOS. Маркови блутут безжични предаватели за кола - многофункционални GSM зареждащи устройства от Loseo и Baseus

Нашите безжични блутут зарядни за кола са произведени от доказаните брандове Baseus и Loseo.

Те се отличават с елегантни и ергономични дизайни. За тяхната изработка са използвани висококачествени материали. Ако търсите безжичен Bluetooth FM предавател с MP3 плейър, радио, свободни ръце и функция за бързо зареждане, разгледайте нашите многофункционални автомобилни трансмитери за телефон.