Външни батерии Power Bank

Филтри Свий
В наличност Свий
В наличност Свий

Какво представляват външните батерии

Всички знаем кой е най-големият проблем на вашия телефон. Бързата загуба на мощността на батерията е неприятно преживяване за всеки потребител. Когато сме на път и липсва възможност да заредим устройството си, всъщност не можем да го ползваме при нужда. Вече има решение и това са външните преносими power banks. Те са мобилни енергийни клетки, които имат мощността да зареждат телефон, таблет дори лаптоп. Почти всички модели външни батерии се предлагат с USB порт, което ги прави универсални и могат да се използват с всеки модел мобилно устройство.

Как да изберете power bank, подходящ за вашите устройства

Външните батерии могат да бъдат различни, в зависимост от своята мощност, модел или дори дизайн. В категорията ви очакват десетки предложения от от 4 до 12 mAh. Скоростта на зареждане е друг фактор, по който са подредени различните модели. В зависимост от това колко бързо зареждане търсите, ще видите различни продукти. Внимание е отделено и на феновете на Apple – специалните power banks ще ви позволят да добавите специалния заден панел на своя iphone и да зареждате смартфона си. Предпочитани са универсалните зарядни, които са съвместими с всички масови смартфони.

Защо калъфите за бързо зареждане са толкова практични

  • - Батерията на вашия телефон ще издържи за по-дълго време;
  • - най-голямото предимство при използването на калъф за зареждане за мобилен телефон е, че калъфът за зареждане Ви позволява да използвате телефона си за по-дълго време;
  • - повечето калъфи за зареждане имат достатъчно енергия, за да захранват телефона ви един или два пъти, в зависимост от конкретната марка и капацитет, който купувате. Това ви помага да не се налага да включвате телефона си в контакт или преносимо зарядно устройство, когато сте в движение;
  • - не е нужно да зареждате отделно калъфа за зареждане.

Защо да закупите онлайн от Etuo.bg

Има много причини да изберете своята външна батерия именно от Etuo. Нашият онлайн магазин се гордее с предлагането на аксесоари за смартфони и таблети на достъпни цени. Ще изброим разнообразието от външни батерии с мощност, достигащи до няколко хиляди mAh, функционалности като microUSB и защити срещу прегряване, късо съединение или прекалено високо напрежение. Компактните размери, здравината и неповторимия дизайн превръщат външните батерии или power banks в чудесен подарък за всякакъв повод.