Xiaomi Mi 11 Lite 5G - създайте персонализиран калъф Wallet Book - бял

добавете текст
Arial Black
Black
Вашите образи
  Разшири
  Sending a images...
  Оценка:  4.5
  (2)
  Наличност 0 налични  
  Доставка 2 - 3 работни дни  
  Разходи за доставка 6,90 лв.  
  ОЧАКВАЙТЕ СКОРО
  ИЗВЕСТЯВАНЕ ПРИ НАЛИЧНОСТ
  Цена: 41,90 лв. including VAT 23%

  Проектирайте калъф с ваша графика, изображение и дизайн

  Кейс със собствена щампа, снимка и надпис за телефон Xiaomi Mi 11 Lite 5G

  В нашия онлайн магазин можете да създадете калъф със собствен дизайн за модела смартфон Xiaomi Mi 11 Lite 5G. За целта можете да използвате специално приложение, като дори не е нужно да го инсталирате на вашето устройство. Неговите инструменти и функции ще ви позволят да създадете принт графика/изображение за отпечатване по ваш вкус и предпочитание.

  Всеки добавен визуален елемент може да се мащабира, завърта и променя силата на проникването му върху определен слой. В програмата могат да бъдат заредени една или повече графики. Самото проектиране не отнема много време - след добавянето/качването на файл, е достатъчно да го поставите и подравните правилно върху кейса на избрания от вас модел мобилен апарат. Приложението ви позволява да създадете собствена печатна графика, но трябва да запомните няколко важни правила.

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 1

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 2

  Качената от вас снимка трябва да бъде с добро качество. Размерите й не могат да бъдат по-малки от 640 х 480 пиксела. Самият принт/печат ще бъде нанесен в очертанията на задната страна/гърба на предпазния аксесоар. Отпечатаните принтове са трайни и устойчиви на абразия и избледняване, но е възможно цветовете да се различават леко от първоначалния им вид поради настройките на монитора ви - за акуратно цветово възпроизвеждане е нужно калибриране. Ние няма как да коригираме вашите заявки през приложението, така че внимателно проверете дали отделните елементи за принтиране са добре поставени/позиционирани.

  Калъфът Wallet Book за Xiaomi Mi 11 Lite 5G е наличен в приложението за създаване на индивидуални дизайни за декориране на кейсове за телефони. Кейсът под формата на книга разполага с магнитна закопчалка и място за документи/принадлежности. Има нежна и приятна на допир текстура. Вътре има прозрачен силиконов корпус. Аксесоарът може да бъде сгънат в практична стойка за смартфон. Предимства на кейса Wallet Book за Xiaomi Mi 11 Lite 5G :

  • 1. специален размер;
  • 2. изрези за конектори и компоненти;
  • 3. практична форма/дизайн;
  • 4. устойчивост на различни повреди.
  • 5. магнитна закопчалка;
  • 6. слот за документи.

  Не забравяйте да проверите създадения от вас дизайн, преди да извършите покупка. Ако визуализацията не съответства на вашия проект, моля, свържете се с нас и ние ще ви помогнем да разрешите проблема.

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 3

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 4

  Kreator przykładowe zdjęcie walletbook 5


  *Повърхността на калъфа тип портмоне има лъскава структура.


  *Изрезите на камерата може да варират леко в зависимост от серията за доставка.    Информация за производителя