CHRISTMAS SALE Намаления до -50% | виж повече »

Зарядни устройства

В наличност Свий
В наличност Свий

Какви видове зарядни устройства ще срещнете в раздела

Без никакво съмнение, това е най-търсения аксесоар за смартфон, лаптоп и таблет. Зарядното е необходимост, до която прибягваме всеки ден. В онлайн магазина на Etuo можете да откриете огромно разнообразие от зарядни. Освен за различните модели смартфони, те са разделени и според своето приложение – „стандартни“ или за кола, индукционни или безжични.Най-търсени са универсалните аксесоари от този тип, които са съвместими с масовите модели. Можете и да намерите зарядни с повече от един брой портове!

Кои са предимствата на безжичните индукционни модели

  • - по-малко кабели. С безжичната технология няма нужда да носите зарядното си устройство USB-c, където и да отидете;
  • - универсална съвместимост, можете да използвате една и съща подложка за зареждане без проблем;
  • - по-безопасни връзки. Тъй като зареждането се извършва в затворена среда и без кабели;
  • - по-трайни. Без да се налага редовно да включвате и изключвате, няма и износване на гнездата на смартфона;
  • - без прегряване. Когато вашият смартфон е напълно зареден, безжичното зарядно устройство автоматично се изключва.

Каква е технологията на бързото зареждане

За да може устройството да бъде по-бързо заредено, повечето производители или увеличават силата на тока, или променят напрежението, за да увеличат количеството потенциална енергия. По-голямата част от стандартите за бързо зареждане обикновено променят напрежението, а не увеличават силата на тока. Стандартните USB 3.0 портове произвеждат напрежение на ниво 5V / 1A. Повечето телефони и други устройства могат да обработват 5V / 2.4A. За да може бързото зареждане да бъде осъществено, напрежението се увеличава, за да достигне 9V или 12V, или пък съответно ампеража се увеличава до 3A и повече.

Защо да се доверите на Etuo.bg

Качество, гаранция при употреба, универсално приложение и то на прилични цени – това характеризира зарядните в etuo.bg. За колата или в дома, те са най-нужния аксесоар за телефон или таблет. Предложенията в сайта са наистина много, избирайте внимателно.